Pilaf de orez cu legume

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 5617 vizualizari

 

se poate asezona cu orice doriti...

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • un ardei
  • un morcov
  • o ceapa
  • sare,piper
  • o linguritza de boia
  • 3 1/2 cani apa
  • o linguritza secretul gustului
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu legume:

se calesc legumele(eu de obicei nu le calesc ci le pun la fiert cu totul si adaug la urma putin ulei),se adauga orezul,sare,piper,boia,secretul gustului,se pune apa si se lasa la fiert .Se asezoneaza cu muraturi,acum pe timpul asta friguros.pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (4)

Laly 1

22.10.2010, 22:42

Eu vin cu acritura

ony 1

22.10.2010, 23:07

multumesc fetelor pt aprecieri si ma bucur ca am si eu ce invata de la voi

zeu97 1

09.12.2010, 00:17

am notat cu 5 stele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza